Hallo allemaal,

Mamma/Hennie is Inmiddels alweer een paar dagen in haar eigen vertrouwde huisje?? en ze begint zowaar een beetje op te knappen. Nog wel erg kortademig bij hele lichte inspanning ook heeft ze heel wat aan spierkracht verloren dus ze ligt nog erg regelmatig op bed. Maar als ze eenmaal in de stoel zit begint ze zowaar weer aardig wat praatjes te krijgen en opdrachtjes te geven?, zo kennen we haar weer! Heel fijn om samen wat te kletsen, samen tv te kijken (bij mama staat de tv altijd lekker hard zodat we het goed kunnen horen), samen te eten ? al zijn het maar hele kleine beetjes en er gewoon voor haar te zijn.

Mama geniet van alle mooie kaarten ze staan uitgestald af en toe leest ze ze nog eens door…leuk! We proberen regelmatig wat te posten maar zullen dat niet elke dag meer doen, natuurlijk wel als er wat veranderd!

liefs Mir, Mar, Annette en Wanda????