Na een slechte nacht heeft mama bijna de hele ochtend liggen slapen en zowaar in de middag toch weer wat energie gevonden om even op te zitten. Waar voorheen haar ogen een beetje vlak stonden zat er vandaag wat meer ‘pit’ in, hoera?!

Morgen wordt het spannend wellicht valt de beslissing of en wanneer ze naar huis mag, echter eerst nog een Corona test om te kijken of ze nog besmettelijk ? is….het zal fijn zijn als ze uit haar ziekenhuishok mag en straks weer lekker in haar eigen huisje zit.

De dokter denkt wel dat dat kan, en met de juiste zorg durft mama dat ook wel aan. Immers de afgelopen 3 dagen heeft ze geen extra zuurstof meer gehad en daar deed ze het ‘redelijk’ op. Het blijft spannend maar voorzichtig hebben we toch weer een sprankje hoop dat de stijgende lijn zich voort zal zetten???

Liefs Wanda