Vanmiddag ben ik weer bij Hennie geweest.
 
Het is altijd gezellig om weer een poosje bij je zus te zitten. Maar dit keer niet alleen maar bijkletsen, maar ook aan het werk. Ik heb haar heerlijk onder de douche gedaan en haar haren gewassen. Daarna een beetje in model föhnen dan lijkt het weer wat.
 
Ik merk dat dit alles wel erg vermoeiend voor haar is en na een poosje op de stoel wilde ze ook weer graag naar bed toe. Ook moet ze bij wat inspanning heel veel hoesten.
 
We hebben nog met de dokter gesproken en die werken er toch aan om haar na het weekend weer naar huis te laten gaan. Dan moet ze wel koortsvrij zijn. De Corona heeft wel een aanslag gedaan op haar energie, ze kan echt maar heel weinig zelfstandig. De fut gaat er wat uit!
 
Jammer is ook dat ze eigenlijk geen trek heeft in eten en helaas is het eten in het ziekenhuis ook niet lekker. We proberen wel steeds iets mee te nemen wat ze lekker vindt, maar dat is niet zoveel en dan ook nog zoutloos!
 
We houden de moed erin en proberen het een beetje gezellig met elkaar te hebben.
 
Liefs, Annet