Vandaag ben ik weer even bij mijn moeder op bezoek geweest. Eerst even langs huis voor nieuwe tandpasta. En er lagen nog wat kaarten in de bus. Dat is toch wel een hoogtepunt van de dag. Alle kaarten en  berichten die iedereen stuurt. Dat wordt erg gewaardeerd. Behalve de kaarten had ik ook nog een verse smoothie gemaakt en meegenomen. Haar avondeten smaakte haar niet zo (dat je smaak wegvalt is ook een van de symptomen ), maar de smoothie wel gelukkig. Daar zitten in ieder geval volop vitaminen in.

Vanochtend had ze nog last van koorts, maar vanmiddag was dat al een stuk beter. Je ziet gewoon dat als de koorts afneemt, ze dan meteen opknapt. Zuurstof is ook verbeterd, het slangetje irriteerde haar, dus die is ook weer weg. En ze had zelfs de energie om nog een grapje te maken. Het lijkt heel voorzichtig weer de goeie kant op te gaan.

Groet Mardi