Lieve allemaal,

Gisteren is Mirjam bij mama geweest, dat vond mama erg fijn want in verband met de quarantaine periode kon Mir een poosje niet op bezoek komen. Gelukkig toch een manier gevonden om haar op een veilige manier te bezoeken.

Vannacht is het niet zo lekker gegaan. Mama kreeg gisteren eind van de middag hoge koorts en had erg veel last van taai slijm, gelukkig had ze nog een beetje zuurstof. Ze heeft de hele avond en nacht een beetje liggen dommelen, had nare dromen en voelde zich extreem vermoeid.

Maar gelukkig ging het vanmorgen weer een beetje beter, ze ging weer proberen een beetje te eten dat gaat lastig omdat ze veel last heeft van allemaal blaasjes in haar mond. Naar allemaal. Vandaag komt Mardi op bezoek, hij is gelukkig negatief getest dus kan weer gaan en staan waar hij wil. Dank je wel voor jullie kaartjes, appjes en andere vormen van belangstelling dat stellen we erg op prijs en het leidt mama weer een beetje af van de narigheid.

Liefs van ons allemaal